16-06-2018                                                  Beschikbaar


Felix,

Een hele lieve zachte pup, die hier thuis al helemaal zindelijk is.
Felix is goed gesocialiseerd en is inmiddels bezig met gehoorzaamheid, nu is dat bij een kooikerhondje meestal niet erg problematisch, kooikers willen graag wat doen voor de baas.Inmiddels wordt Felix vertrouwd gemaakt met van alles wat je kan verwachten .
Beatrix en Felix samen even achter het hekje, het poseren gaat steeds beter, rechts Felix, links Beatrix.


Welkom,

Tot onze grote vreugde hebben wij weer een nestje met 6 pupjes die op 9 april geboren zijn.

4 teefjes en 2 reutjes, ik had al een weblog gemaakt maar een klein foutje had als  uitslag dat ik hem wel kon lezen maar de mensen die hem wilden lezen niet.
In eerste instantie wist ik niet wat de fout was, maar.......heb inmiddels het euvel gevonden, weblog 1 doet  nu niet mee, U leest de nieuwste versie. Zal hem niet te lang maken De bevalling was uitstekend en de kinders  groeiden als kool, Op de leeftijd van 3 weken ben ik begonnen met een papje en met 3 dagen hadden de kleintjes al helemaal in de gaten dat je met eten ook schone pootjes kon houden. 
Dit zijn echte lentehondjes, op een paar dagen nogal koud weer konden de peuters zodra ze wat konden lopen echt wel even met mij naar buiten, desnoods op mijn arm, zodat ik ze beschutting kon geven.


Zoals U ziet, 4, 5 weken oud, heerlijk spelen bij ons op het grasveld.Inmiddels is het 21 mei en onze peuters worden al echte hondjes. Vandaag zijn ze 6 weken geworden en ik zal nu de foto's  laten zien waar U zo langzamerhand wel nieuwsgierig naar bent neem ik aan.
Hiernaast de twee reutjes, de heren maken het uitstekend en er wordt al ijverig gespeeld op het gras.alweer de twee jongens, de neusjes zijn al bijna helemaal zwart. kooikers worden allemaal met een roze neus geboren.
Twee spelende dames, mevrouw achteraan laat zich lekker voortslepen. Deze foto's die U allemaal ziet zijn allemaal vandaag 21 -5 gemaakt.


Ik hoor er nog twee dames bij te zetten, maar door het foutje wat ik maakte zijn deze even verdwenen, wordt morgen wel weer goed gemaakt.

Morgen  wordt er een afspraak met de dierenarts gemaakt . Dan worden de pups allemaal onderzocht , gezondheidsverklaring, chippen enz. dan krijgt U weer een be-richtje via deze blog. 

Heeft U belangstelling?

telefoon   0594 641983

mailen

Deze hondjes hebben een stamboom, zijn dna onderzocht op erfelijke ziekten enz. wat U allemaal kan verwachten kan U hieronder lezen

wat U kan verwachten

De dierenarts komt morgen 23 mei op bezoek, dan krijg ik meteen de uitslagen die ik op de weblog zal zetten.

23 mei,

Inmiddels is de dierenarts langs geweest en voor alle puppen staat het licht op groen. Ze kunnen allemaal naar een nieuwe baas en zijn natuurlijk kerngezond.


27mei 2018bezoek
"we mochten een hele tijd samen met het bezoek steeds een beetje van plaats veranderen buiten, zodat we steeds in de schaduw konden gaan zitten, een grote bak water die  ook dienst deed als zwembadje, warm joh".

6-06-2018

En toen was het weer warm


ook reutje  Felix is beschikbaar


Ook dit reutje is al zindelijk in huis, elke dag wordt er lekker gesport op ons grasveld.


wordt vervolgd.

Reacties